Rezultatele elevilor

Elevii Avenor College au obținut rezultate academice excelente la toate examenele de final de ciclu susținute în acest an: Evaluarea națională de la clasa a 8-a, Checkpoint, IGCSE.

Evaluarea Națională 

Rezultatele obținute la probele Evaluării Naționale situează Avenor College pe primul loc în topul primelor zece școli din București. Regăsiți, mai jos, situația din ultimii ani, mediile pe școală la fiecare materie și media generală: Avenor College a fost mereu în top 10 școli din București.

LB. ROMÂNĂ
MATEMATICĂ
MEDIA
TOP ȘCOLI BUCUREȘTENE
2013-2014
8.33
8.88
8.60
Locul 8
2014-2015
8.63
9.72
9.17
Locul 6
2015-2016
9.05
8.91
8.98
Locul 8

2016-2017

10.00

9.85

9.92

Locul 1

Cambridge Checkpoint

10 din cei 15 elevi care au susținut examenul Cambridge în acest an au obținut punctajul maxim (6.0) la ambele examene, Maths și English, iar media pe clasă este: 5.8 (Maths), 5.9 (English).

În anul precedent (2015-2016), absolvenții noștri de clasa a 8-a au susținut pentru prima dată examenele Cambridge Checkpoint cu rezultate foarte bune, 6.0 la Math și 5.9 la English.

IGCSE

Elevii Liceului Internațional Avenor au susţinut la finalul clasei a 10-a primele examene IGCSE organizate în școala noastră. Elevii au susținut, în total, 104 examene la Math, Science, Physics, Chemistry, Biology, English, English Literature, Modern Foreign Languages (French, Spanish, German), History şi subiectele vocaţionale: Enterprise, Global Perspectives, ICT.

  • rata de promovabilitate a fost de 100%.
  • 80% dintre notele primite la examene sunt cuprinse între A* şi C, ceea ce le asigură elevilor o bază solidă pentru continuarea studiilor la A Levels.
  • 31% dintre notele primite sunt A* şi A.

Pe lângă aceste sisteme de testare, elevii au șansa să își demonstreze abilitățile în cadrul proiectelor derulate în școală

science fair

Science Fair la Avenor College 

Târgul de proiecte științifice organizat de Avenor College în luna februarie i-a provocat pe elevi să investigheze, să experimenteze și să ajungă la concluzii bazate pe informații obiective. Peste 100 de elevi de la clasele gimnaziale ale Avenor College, organizați în echipe, au participat la această competiție cu 34 de proiecte.

interschool talent show

Interschool Talent Show 

Avenor College a organizat anul acesta Interschool Talent Show, concursul anual adresat elevilor din școlile internaționale din București. Concursul-spectacol a inclus numere de percuție, momente solo cu voce, pian și chitară, momente de dans și trupe pop-rock. Avenor Band a adus 46 de elevi pe scenă, de la clasa a 2-a până la a-8-a, și au cântat „Good Days, Bad Days” (We Singing Colors), interpretare pentru care au câștigat premiului Crowd Appreciation Award. Elevii de gimnaziu și liceu au creat un număr din musicalul „La La Land” și au câștigat premiul Best Group.

expozitie

Expoziția „Work in progress” 

Peste 400 de lucrări de artă realizate de copii între 6 și 15 ani în cadrul proiectului artistic „Work in progress” au fost expuse anul acesta în galeria de artă de la sediului central UniCredit Bank din Bulevardul Expoziției. Expoziția de artă pentru copii „Work in progress” este organizată de profesoarele de artă ale Avenor College – Cornelia Andone, Doina Crăciun și Sorana Grigoraș – în colaborare cu artistul plastic Angela Bontaș. În 2017, proiectul artistic a ajuns la a VI-a ediția. Elevi de la mai multe școli din București participă cu lucrări la această expoziție.

avenor's got talent

Prima ediție „Avenor’s got talent” 

Ioana Andrei, elevă în clasa a 8-a și bursieră Avenor College, a inițiat, organizat și prezentat în perioada septembrie – decembrie 2016 prima ediție a concursului de talente adresat elevilor de gimnaziu și liceu „Avenor’s got talent”.

debate gimnaziu liviu papadima

Exercițiu de debate 

Elevii claselor a 7-a și a 8-a au avut ocazia, în luna octombrie, să experimenteze ce înseamnă un „debate”. Profesorul universitar Liviu Papadima, specialist în public speaking, i-a ajutat să înțeleagă de ce le sunt utile abilitățile de dezbatere și i-a ghidat în organizarea unei dezbateri contra cronometru în care și-au susținut punctul de vedere în fața unui juriu și au înfruntat o echipă care le-a demontat argumentele.

friends of the piano

Concursul național de pian „Friends of the piano”

Cea de-a VII-a ediție a concursului național de pian „Friends of the Piano” a avut loc în mai 2017, în Sala Mică a Ateneul Român. Competiția organizată de Avenor College este deschisă copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 şi 16 ani, fiind destinată celor care studiază pianul ca activitate extra-curriculară/hobby (1- 2 ore pe săptămână).

sah

Interschool Chess Challenge

Competiția organizată de Avenor College în parteneriat cu Școala de șah „Jocul celor 3 cai”, a reunit în aprilie peste 40 de elevi de la 8 școli românești și internaționale, pasionați de acest sport al minții care le dezvoltă gândirea critică, puterea de concentrare și atenția la detalii.

swimming

Interschool Swimming Challenge 2017

Echipa Avenor College a fost marea câștigătoare a competiției Interschool Swimming Challenge care a avut loc pe 18 martie, la Complexul Olimpic de la Izvorani. Concursul de înot organizat de Avenor College a adus împreună competitori cu vârste între 6 și 15 ani, de la mai multe școli din București.

awards

Avenor Awards 2017

Câștigătorii Avenor Awards 2017: Brightest Star, Elevi de onoare și Bursieri Avenor și-au primit distincțiile în luna iunie. Avenor Awards au fost acordate elevilor care, pe parcursul anului școlar 2016-2017, au avut rezultate academice excelente și au fost modele de comportament, atitudine și implicare pentru colegii lor și pentru întreaga noastră comunitate.