Dragi Avenorieni

IMG_7170
Diana Segărceanu, Director Executiv

Dragi Avenorieni,

Anul școlar 2016-2017 este al 10-lea an de la înființarea școlii. În fiecare zi din acest deceniu, preocuparea noastră principală a fost aceea de a le oferi elevilor noștri cea mai bună educație academică și pentru dezvoltare personală.

A fost cu siguranță cel mai „mare” an de până acum, atât ca rezultate, ca număr de elevi, de profesori, de întâmplări frumoase, dar mai ales de ÎNVĂȚARE. Nouă ne place să spunem că anul acesta a fost cel mai bun de până acum, care ridică ștacheta și mai sus pentru cei viitori. Experiența acumulată, susținerea de care ne bucurăm din partea rețelei educaționale Cambridge International Examinations și afilierea la Common Ground Collaborative (CGC) ne-au ajutat să fim acum pregătiți pentru a trece la nivelul următor.

Alături de comunitatea noastră – elevi, părinți, profesori – am redefinit misiunea școlii noastre pentru a ne da forță și inspirație să intrăm cu avânt în următorii 10 ani din viața Avenor College:

„Lucrând împreună, continuăm să co-creăm cel mai bun viitor pentru fiecare elev, pentru fiecare membru al comunității și pentru noi toți împreună, în cadrul școlii și dincolo de ea.”  

Sperăm că toți „avenorienii” au luat din acești ani întâmplări frumoase care le-au încântat sufletul, învățare, provocări care i-au făcut mai puternici, prietenii și amintiri care vor aduce zâmbete și bucurie și peste alți 10 ani. Nu ne oprim aici; lumea se schimbă în ritm alert și noi împreună cu ea.

Vă mulțumim pentru încredere și susținere și vă invităm să rămâneți alături de noi pentru a crea împreună viitorul!