Elevii Avenor

Elevii Avenor sunt conștienți de individualitatea lor, își asumă responsabilități și sunt creativi. Lucrează cu încredere cu orice tip de informație sau idee. Sunt capabili să comunice și să își apere punctul de vedere și opiniile, în aceeași măsură în care le respectă pe ale celorlalți.

Sunt preocupați de procesul de învățare, dar și de produsul învățării lor și își dezvoltă conștiința și strategia pentru a fi genul de oameni care învață pe întreg parcursul vieții. Se pot adapta cu flexibilitate unor situații inedite, care impun noi abordări intelectuale. Sunt dornici să își dezvolte noi aptitudini și sunt receptivi la idei noi. Ei lucrează foarte bine atât independent, cât și în echipă.

header principal (2)

La Avenor College, pregătim elevii pentru o lume în schimbare, le oferim experiențe de învățare care să le formeze competențe pentru un viitor pe care acum de-abia îl întrezărim.

Teo Raducanu
Teodora, clasa a 5-a

„Câteva dintre cele mai importante lecții pe care le-am învățat în acest an școlar: prietenii vor fi întotdeauna alături de tine și te vor ajuta întotdeauna cu tot ce ai nevoie; dacă muncești din greu și ești pasionat de ceea ce faci, îți poți atinge toate obiectivele și îți poți îndeplini toate visele; întotdeauna să te bucuri de reușitele tale.”

 

 

Eva Preoteasa 3
Eva, clasa a 6-a

„Unele dintre cele mai importante lecții pe care le-am învățat în 2016-2017 au fost lucrul în echipă și răbdarea. Mutarea într-o clasă nouă anul trecut mi-a adus numai lucruri bune, am descoperit oameni noi, am făcut prieteni noi. M-au învățat ce este lucrul în echipă și pentru că nu au existat aproape deloc conflicte între noi și am fost foarte uniți.”

 

 

Cate
Ana-Caterina, clasa a 7-a

„Am învățat că un profesor talentat poate schimba totul; te poate face să iubești o materie de care n-ai crezut niciodată că vei fi interesat. De asemenea, am constatat că a fi empatic și generos poate influența pozitiv comunitatea. Poate cel mai important într-o școală este relația și comunicarea dintre toți oamenii care fac parte din comunitate.”

 

 

 

Ioana Andrei
Ioana, clasa a 8-a

„Apreciez atât de mult faptul că la Avenor contează valorile copiilor și că toată lumea îți susține necondiționat talentele și pasiunile.  Aceste aspecte s-au aflat în topul listei mele atunci când am ales să vin la Avenor în urmă cu 3 ani.”

 

 

 

Tudor Guresu
Tudor, clasa a 9-a

„Una dintre cele mai importante lecții pe care le-am învățat în acest an a fost că eșecul este doar începutul unei călătorii de succes, prin urmare nu ar trebui să mă tem de asta. Obiectivele mele pentru anul viitor sunt de de a fi implicat în mai multe activități de voluntariat,  și de a încerca lucruri noi, asigurându-mă în același timp că voi avea rezultate remarcabile la examenele IGCSE.”

 

 

Vanessa
Vanessa, clasa a 9-a

„Ca elev la Avenor, rolul meu este de a învăța mereu din greșelile mele și, în cele din urmă, de a mă perfecționa. De asemenea, trebuie să fiu un model și un lider pentru colegii mei de clasă atunci când este necesar. Mi-aș dori foarte mult să continuăm să avem internshipuri în domeniile care ne interesează pentru viitorul nostru.”

 

 

 

Mihai Peia (1)
Mihai, clasa 10-a

„Rolul meu ca elev la Avenor este de a continua să învăț, de a mă perfecționa și de a contribui la îmbunătățirea vieții școlare, precum și de a-i ajuta și de a lucra cu alții pentru a co-crea viitorul. Am învățat multe lecții importante, cele mai multe din pregătirea și participarea la examenele IGCSE. Una dintre ele este să gândești întotdeauna „outside of the box.”

 

 

Selin Ersoydan (2)
Selin, clasa a 10-a

„Cea mai importantă lecție învățată este că o abilitate esențială pentru a obține note bune și a-ți atinge obiectivele este crearea unui program riguros de studiu.Mediul binevoitor și prietenos de la Avenor este cel mai frumos lucru la această școală și mi-aș dori să rămână mereu așa.”

 

 

 

Maria Neacsu (1)
Maria, clasa a 10-a

„Cea mai dragă amintire din acest an este momentul în care mi-am văzut nota la examenul IGCSE de Science, pentru că mi-am dat seamă că am progresat foarte mult în doar cinci luni, recuperând toate orele pe care le-am pierdut din cauza turneelor și antrenamentelor mele de tenis. De asemenea, în acel moment mi-am dat seama de ce este capabilă mintea mea dacă este motivată.”

 

 

 

Mihai Poppa (1)
Mihai, clasa a 10-a

„Cea mai importantă lecție pe care am învățat-o este că, pentru a reuși în viață, trebuie mai întâi să înveți să-ți accepți greșelile și să înveți din ele. Mi-aș dori să se păstreze în școală atitudinea pozitivă și susținerea de care avem parte.”