Alumni Avenor

Fie că este vorba despre primele promoții de absolvenți de clasa a 8-a la Avenor College sau de copii care au fost la școala noastră doar câțiva ani dar ne-au rămas aproape, cu toții fac parte din comunitatea  extinsă Avenor College. Ne bucurăm să-i revedem pe foștii noștri elevi ca invitați la evenimentele școlii și ne mândrim cu rezultatele lor. Construim împreună o comunitate de Alumni, ne propunem să punem bazele unui parteneriat și chiar să creăm noi oportunități de învățare pentru foștii noștri elevi.

DSC_0265

Luca a absolvit clasa a 8-a la Avenor College și este acum clasa a 12-a la un liceul internațional din București. Își amintește cu drag de cursurile de dans și artă, de excursiile și show-urile de final de semestru de la Avenor, dar de evenimente precum Cultural Celebration Day și de sentimentul că face parte dintr-o comunitate foarte unită, în care se simțea apropiat și de colegi, și de profesori. Spune că i-a fost de ajutor diversitatea activităților pe care le-a făcut la Avenor College, iar acum se pregătește să studieze design la o facultate din Barcelona.

Alexa, și ea absolventă de clasa a 8-a la școala noastră, spune că timpul petrecut la Avenor a ajutat-o să învețe să-și susțină punctul de vedere, să fie deschisă și să respecte opiniile altora, chiar dacă nu este de acord cu ele. Este acum în ultimul an de liceu la Colegiul Național I.L. Caragiale și își dorește să studieze jurnalismul la Londra.

Aliteea spune că era destul de emotivă și de neîncrezătoarea în forțele ei atunci când a venit la Avenor, dar timpul petrecut în școala noastră i-a întărit încrederea în sine și i-a demonstrat că poate stăpâni o materie dificilă, cum este matematica, cu ajutorul potrivit de la profesori.

DSC_0281

Alexandra a terminat în acest an clasa a 8-a la Avenor College și a obținut rezultate excepționale la Evaluarea Națională. A ales Colegiul Național Sfântul Sava unde-și dorește să studieze informatica, fără a-și neglija pasiunea pentru muzică. Apreciază că la Avenor comunitatea de elevi și profesori a ajutat-o să-și învingă timiditatea, dar și că școala i-a dat libertatea să fie creativă.

Tudor, și el absolvent de clasa a 8-a în acest an, spune că la Avenor College a învățat nu doar ce să facă, ci și cum să facă și a fost încurajat să se dezvolte în mai multe direcții, de la matematică, până la sport și muzică.