Comunitatea Avenor


Odată cu creșterea școlii, în jurul Avenor s-a dezvoltat o comunitate frumoasă formată din elevi, părinți, profesori și colaboratori. Suntem cu toții o mare familie. Pentru toți școala este un prilej de întâlnire, un loc în care prind contur proiectele ambițioase, cele caritabile sau atelierele de perfecționare.

Școala de acasă

Proiectul „Școala de acasă” este un program de parenting pe care-l organizează consilierii noștri școlari pentru comunitatea de părinți. Anul acesta, conceptul care ghidează seria de workshopuri a fost „părinți pentru părinți”. Ceea ce înseamnă că vorbitorii invitați au fost chiar membri ai comunității de părinți Avenor, specialiști în domeniul psihologiei, dar și în domenii conexe, cum ar fi coaching, artă, dermatologie sau stomatologie.

scoala de acasa

Acțiune de plantare lângă București 

Elevi, părinți și profesori din comunitatea Avenor au plantat în noiembrie puieți de stejar într-o zonă defrișată din apropierea localității Moara Vlăsiei din județul Ilfov. Acțiune a fost organizată de liceenii Mihai și Florin (clasa a 10-a), cu ajutorul profesoarei de la clasa 1 alfa, Valentina Nistor și cu sprijinul Romsilva, care le-a pus la dispoziție suprafața de plantare și uneltele.

Olimpiada sportului

Membri ai comunității Avenor – copii, părinți, profesori – au participat la Olimpiada sportului în luna aprilie demonstrând că sunt campioni ai fairplay-ului. Echipele s-au încurajat și ajutat între ele la probele din concurs: ștafete, baschet, fotbal, jocuri distractive și trasul frânghiei.

olimpiada sportului

Teachers for children 

În ultima zi înainte de vacanța de iarnă, i-am sărbătorit pe elevii noștri. Am organizat o zi cu un program special – Teachers for children – în care copiii au fost spectatori, iar noi, echipa Avenor, am pus la cale momente-surpriză. Am cântat colinde, am dansat împreună, am creat decorațiuni.

teachers for children

Din dragoste pentru profesori

Ziua de 14 febuarie a fost dedicată bucuriei și recunoștinței la Avenor College. Părinții din comunitate le-au făcut o surpriză profesorilor noștri: le-au pregătit un mic dejun delicios, i-au invitat în Cafeteria pentru a-l servi și le-au ținut locul în clase la prima oră din zi.

14 februarie

Cultural Celebration Day 2017

Cel mai mare eveniment al comunității Avenor, Cultural Celebration Day, a fost și anul acesta ocazia potrivită pentru a sărbători împreună – copii, părinți, profesori – diversitatea culturală și spiritul caritabil. O zi în care am aplaudat spectacolul pregătit de copii, profesori și invitați, am admirat și apreciat efortul organizatorilor standurilor participante și am donat pentru a susține programul World Vision Romania „Vreau în clasa a 9-a”.

cultural celebration