Am învățat să învățăm

10 ani. Am învățat să învățăm. Continuăm.

Dana Papadima
Dana Papadima, Director Educațional

Un raport pe un an (2016-2017) este o retrospectivă despre o constelație de fapte, cifre, împliniri. Când acest raport se împletește cu 10 ani de existență Avenor College, avem deja capacitatea de a vorbi de o Saga. O saga de familie devenită povestea unei comunități. O instituție care a debutat acum un deceniu în apele tulburi ale antreprenoriatului românesc și care, iată, acum își culege roadele.

Prima promoție de absolvenți de gimnaziu în 2014. Primele acreditări obținute cu brio în sistemul național. An de an în top 10 potrivit rezultatelor de la evaluarea națională. Prima notă de 10 la un examen național. Rezultate excepționale la examinările Cambridge. Primele examene IGCSE ale liceenilor de la clasa a 10-a.

Ce se ascunde îndărătul enumerării de mai sus? Un univers ce gravitează în jurul Învățării și Învățăturii. Ore de curs, ore de joacă, zile cu excursii, dimineți și după-amieze de serbări și sărbători. Concursuri și examene la care toată lumea trudește. Evenimente și petreceri la care, de asemenea, toată lumea trudește. Oameni, mulți oameni, tot felul de oameni. Oameni mici și adolescenți. Profesori pasionați. Părinți care învață și ei alături de noi. O comunitate dedicată Învățării și Învățăturii.